Author Archives: admin_vovinam

  • -

Cap de setmana a França

Aquest passat cap de setmana alguns membres de Vovinam Catalunya ens hem desplaçat a França per compartir un stage amb els companys de Vovinam Occitan.

Escalfament conjunt

Hem aprofitat dissabte i diumenge al matí per fer entrenaments conjunts a la platja a càrrec dels mestres Cyril (4rt Dang) i Toni (4rt Dang).

S’ha realitzat treball de defensa personal, tècnica de cames i Vat. A més hem aprofitat per fer un repàs d’alguns Quyens de diferents graus (Long Ho, Nhap Mon, Songluyen Kiem…)

La resta de temps lliure hem estat fent germanor amb tota la gent de Vovinam Occitan gaudint de les instal·lacions del càmping Côte Vermeille a Port-la-Nouvelle, on ens hem allotjat.

Escoltem les explicacions dels Mestres

Un cop més, la organització per parts del amics de Occitan ha estat perfecta i aprofitem per agrair a la presidenta de Vovinam Occitan Murielle la seva hospitalitat. Esperem que en poc temps ens poguem tornar a reunir (allà o aquí) per continuar gaudint dels grans moments que ens regala el Vovinam. 

Treball de Vat

Ens veurem aviat!! 🙂

Ser fort per ser útil… Khoe !!!

 


  • -

Curso y examen en Barcelona

Category : Cursets i Events

Este pasado fin de semana coincidiendo con la visita de los amigos de Vovinam Canarias encabezados por el Maestro Gerardo, hemos celebrado un seminario de Vovinam y se ha realizado una sesión de exámen para varios alumnos.

La sesión de exámen se celebró el Viernes 24  en el Club de Judo Barberà (lugar donde imparte clases el Maestro Toni Morales). En esta sesión, supervisada por los maestros Toni Morales y Gerardo Gutiérrez y por los profesores David Permanyer y Xavier Monge, se examinaron para 3er Cap los alumnos Antonio y Joan y para 2º Cap Daniel, todos ellos superando sus respectivos exámenes.

Sesión Sábado 25

A las 10h y  bajo la dirección del Maestro Toni Morales, realizamos trabajo de Khoa Go (defensa personal) y técnicas de combate aplicadas tanto a combate deportivo como a situaciones reales de peligro en la calle. Finalmente realizamos una serie de asaltos de guantes.

Ejercicios de combate: la cantera aprende de los profesores

A las 13h paramos para tomar un pequeño respiro y comer algo hasta las 16h, ya que en la sesión de tarde nos esperaba el maestro Gerardo.

Cogiendo energías…

En ella, trabajamos la primera parte del Thập Thế Bát Thức Quyền y continuamos con otra sesión de defensa personal específica de exámenes. A las 19h finalizamos la sesión y marchamos a cenar todos juntos.

Sesión Domingo 26… The Survivors

Empezamos a las 10h, realizamos un pequeño repaso del Thập Thế Bát Thức Quyền del día anterior y después un trabajo de Khoa Go avanzado a cargo del maestro Toni.

Después de esto, continuamos con un trabajo intenso de estrategias de combate con protecciones y la sesión finalizó con combate estudio para ‘soltarnos’ un poco.

The survivors al final de la sesión Dominical… Las caras hablan por sí solas.

Entrega de notas y diplomas

Al final de la sesión se procedió a la entrega de notas y diplomas para los alumnos que se examinaron a los que queremos felicitar por su preparación y entrega en el exámen y animarlos a seguir entrenando duro para superar su siguiente nivel.

Joan, nuevo 3er Cap

Daniel, nuevo 2º Cap

Antonio, nuevo 3er Cap

 

 

 

Agradecimientos

Desde la Asociación queremos agradecer también al Maestro gerardo y a sus alumnos (Dani y Antonio), la visita a Barcelona y esperamos que en breve podamos volver a vernos.

Por supuesto no nos olvidamos de los compañeros que nos acompañaron y practican otras disciplinas Gracias a Diego y Paula alumnos de BJJ de la escuela Sasori que estuvieron con nosotros entrenando a tope.

Este tipo de eventos nos sirven, además de para entrenar duro, para demostrar que todas las artes marciales y personas son compatibles y que se puede trabajar perfectamente todos juntos con respeto, hermandad y harmonia.

Gracias a todos y hasta la próxima!!

Todos juntos somos más fuertes.

 

 

 

KHOE!!!

 


  • -

Curset amb la Mestra Patricia Klein

Category : Cursets i Events

Aquest proper cap de setmana (24 i 25 d’Octubre) es celebrarà un curset a Santa Perpètua per part de la Mestra Patricia Klein (5è Dang ).

Al curset es treballarà temari de tots els graus i de cara a tecnificació dels exàmens propers i enfortirem els coneixements que ja en tenim.

A més dels alumnes de Catalunya, es desplaçaran companys de França, fet que enfortirà la germanor entre clubs i servirà perquè passem un grandíssim cap de setmana.

Els preus del curset seràn:

30€ associats

40€ No associats.

Que s’hauràn d’abonar al tresorer o al vostre professor abans de començar el curset.

———– Castellano ———————————

Este próximo fin de semana (24 y 25 Octubre) se celebrará un curso en Santa Perpètua a cargo de la Maestra Patricia Klein (5º DANG).

En el curso se trabajará temario de todos los grados y de cara a la tecnificación para los próximos exámenes y reforzaremos los conocimientos que ya tenemos.

Además de los compañeros de Cataluña, se desplazarán compañeros de Francia, hecho que fortalecerá la hermandad entre clubes y servirá para que pasemos un grandísimo fin de semana.

Los precios del curso son:

30€ asociados.

40€ No asociados.

—————————————————

KHOE!!!!


  • -

Renovació temporada

Category : Comunicats

Es recorda a tots els alumnes que s’ha d’abonar la cuota anual de renovació de llicència i assegurança. Us deixem el fitxer que haurèu d’entregar al David Permanyer junt amb la cuota anual.

Us recordem que estar al corrent de pagament es imprescindible per la pràctica del vovinam. La data límit és el proper divendres 9 d’Octubre.

Gràcies.

Full de renovació temporada 2015-2016


  • -

Cap de setmana a Suïssa

Category : Cursets i Events

Aquest cap de setmana desde el divendres 23 al Dilluns 25 de Maig el professor i DTR Iván Barbudo, el professor Xavi Monge i el professor David Expósito van prendre part en el seminari internacional i d’arbitratge i conmemoració Le Gio To a Suïssa.

El seminari va començar Divendres a les 13:30 amb l’assemblea general de la EVVF i va continuar a les 19h amb l’exàmen de graus on tambè va prendre part el nostre company de Canàries Gerardo Dorta, qui va aconseguir el seu “Chuan Hong Dai” o cinturó de 4rt Dang, que li dona a partir d’ara cabuda en el grup de mestres del nostre país.

“Read More”


  • -

Stage a Gruissan (França)

Category : Cursets i Events

El proper cap de setmana del 29 al 31 de Maig el club de Vovinam Occitane de la mà de la Mestra Patricia Klein (5è Dang) organitzaràn un stage de final de temporada de Vovinam a Gruissan (França). El stage consta d’activitats per gaudir en família i de entrenament de Vovinam i l’allotjament serà al camping Les Mimoses .

Us adjuntem el full d’inscripció (està en Francés: Stage Gruissan_inscripció) i us deixem el programa del curs. L’estage consta de dos díes de entrenament, dissabte i Diumenge i al mateix document hi trobareu el programa de treball i les opcions de àpats i allotjament per no tenir que preocupar-vos de res. 

“Read More”


  • -

Seminari i conmemoració Le Gio To – Suïssa 2015

Category : Cursets i Events

S’informa a tots els Alumnes (de 3r Cap d’ara endavant) que el proper mes de maig (22 al 25) Tindrà lloc el seminari anual i la Commemoració Li Gio To a Ginebra (Suïssa). Els companys de Vovinam Suïssa han aconseguit allotjament a molt bon preu (10 € persona i nit, amb esmorzar) en un local de Protecció Civil habilitat per aquest esdeveniment.

“Read More”


  • -

Sessió de exàmen Març – 2015

El proper día 14 de Març al pavellò de Sta Perpètua de Mogoda tindrà lloc una sessió d’exàmen regional per alumnes fins a 3er Cap.

Recordem a tots els assistents que per poder-se examinar es necessari tenir al día el pagament de la llicència federativa i l’assegurança.

 

Ser fort, per ser útil!!

Khoe!!!