Stage a Gruissan (França)

  • -

Stage a Gruissan (França)

Category : Cursets i Events

El proper cap de setmana del 29 al 31 de Maig el club de Vovinam Occitane de la mà de la Mestra Patricia Klein (5è Dang) organitzaràn un stage de final de temporada de Vovinam a Gruissan (França). El stage consta d’activitats per gaudir en família i de entrenament de Vovinam i l’allotjament serà al camping Les Mimoses .

Us adjuntem el full d’inscripció (està en Francés: Stage Gruissan_inscripció) i us deixem el programa del curs. L’estage consta de dos díes de entrenament, dissabte i Diumenge i al mateix document hi trobareu el programa de treball i les opcions de àpats i allotjament per no tenir que preocupar-vos de res. 

Tots els alumnes interessats en viure un cap de setmana en convivència i entrenament amb els companys d’altres escoles de vovinam tenen una bona oportunitat ja que Gruissan no és massa lluny de Catalunya, prop de 2h y mitja.

Volem agraïr a la Mestra Patricia Klein la seva invitació i esperem poder representar al Vovinam Catalunya.

Ser fort per ser útil!!

KHOE!!

Vovinam Viet Vo Dao

Patricia Klein (5è Dang)

 

Comparteix...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Reddit0