Cap de setmana a Suïssa

  • -

Cap de setmana a Suïssa

Category : Cursets i Events

Aquest cap de setmana desde el divendres 23 al Dilluns 25 de Maig el professor i DTR Iván Barbudo, el professor Xavi Monge i el professor David Expósito van prendre part en el seminari internacional i d’arbitratge i conmemoració Le Gio To a Suïssa.

El seminari va començar Divendres a les 13:30 amb l’assemblea general de la EVVF i va continuar a les 19h amb l’exàmen de graus on tambè va prendre part el nostre company de Canàries Gerardo Dorta, qui va aconseguir el seu “Chuan Hong Dai” o cinturó de 4rt Dang, que li dona a partir d’ara cabuda en el grup de mestres del nostre país.

Dissabte al matí de 9 a 12h es va treballar Song Dao phap i el Tu Tuong Con Phap a càrrec del Mestre Vittorio Cera (Italia) i el Mestre Huu Nghia Le(França). Després d’això, pausa per dinar fins a les 13:30 per seguir amb el seminari d’arbitratge fins a les 15:30, on es van repasar les formes de puntuar als campionats i vam poder veure la difícil tasca dels àrbitres a les competicions amb exemples reals.

A les 15:30 vam realitzar la conmemoració Le Gio To on tots els països vam presentar els nostres respectes als mestres difunts (Nguyen Loc i Le Sang). Una cerimònia molt maca on cada país anava passant a oferir encens segons la tradició.

Un cop acabada 1510605_10206384581830588_2391926396624750860_nla conmemoració arribava l’hora del seminari de combat a carrec del mestre rumanès Mircea Boldea (7è Dang en Kick Boxing i Karate, instructor Senior a Muay Thai, 4rt Dang en Ju Jitsu, Secretari General de la Romanian Vovinam Viet Vo Dao Federation i Professor en Educació Física), amb qui vam treballar diferents tècniques adaptades al combat de Vovinam en competició.

Després de tot això i per acabar el día a les 19h vam continuar amb el Song Luyen Kiem fins a les 21h, es tancaba així la preimera sessió de quasi 12h d’entrenament.

Diumenge al matí després de recargar energía amb el magnífic esmorzar al pavelló, va començar a les 9 amb una altra sessió de combat a càrrec del Mestre Boldea fins a les 11:30 per continuar amb seminari tècnic d’arbitratge fins a l’hora de dinar. Diumenge vam poder gaudir d’un petit descans fins a les 15h que va servir per fer més germanor amb altres països. Ja a les 15h vam gaudir del magnífic Diumenge repasant el Song Luyen Kiem a l’aire lliure durant una estoneta i després vam passar a veure els principis del Phan Don en combat real de competició. Aquí vam aplicar les diferents tècniques de Phan Don en un mètode realment innovador per treballar aquestes defenses en combat real i competició. Un cop acabat això i quan ja les cames començaven a mostrar símnols de fatiga, vam gaudir d’una ultima sessió amb el Mestre Boldea de 17h a 19h on vam treballar més defenses i atacs específics per a combat de Vovinam, amb tissores, esquives, etc…

Finalment ja a les 19h, es va fer la entrega de diplomes oficials a tots els participants i organitzadors i després d’una bona dutxeta vam gaudir de una Raclette a càrrec de la EVVF on vam poder fer moltíssima germanor entre tots els països participants… incluida una exhibició improvisada de tissores!!!

10308113_10206384557629983_9064904783952595022_n

En resum un cap de setmana ple de Vovinam i grans moments que anirem compartint amb vosaltres als canals de facebook i a les webs de cada país o Federació. Un exemple de germanor, cohesió i respecte de tota la familia de Vovinam.

Agraïment especial a la EVVF, WVVF i la Federació Suïssa per tot el treball realitzat i la perfecta organització en tot (àpats, trasllats al aeroport, instalacions…).

KHOE!!!!

P.d: Fotografies a càrrec del Professor Tri Dinh.

Comparteix...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Reddit0